top of page

“Den mest hjerteskjærende låten jeg noensinne har skrevet”

 

Tar oss tilbake til start

20 år gamle Pernille Wensel begynte å skrive låter fordi hun var forelsket i rørende ballader. Etterhvert som låtene hennes ble til, opplevde hun en stor glede i å utforske nye musikalske uttrykk, og har beveget seg mer i en dansevennlig retning med freshe produksjoner og fengende låter som inviterer til allsang.

Nå er Pernille nok en gang klar med ny låt, og denne gangen tar hun oss tilbake til der det hele startet for henne, nemlig med sin store kjærlighet for dyptfølende ballader; "«Something else» handler om å være i et forhold som er stort, intenst og emosjonelt, men ikke ekte kjærlighet”, forteller hun, “Man distanserer seg fra forholdet, fordi du vet du fortjener noe ekte, men det gjør vondt likevel”, forklarer hun.

 

Røper spennende nyhet

I forbindelse med utgivelsen røper Pernille også den spennende nyheten om at hun er i full gang med innspillingen av sitt aller første album! “Something else” er første smakebit fra den kommende platen, og låten hadde premiere på radiokanalen 5000 Bergen sammen med Pernille sitt aller første radiointervju. Pernille mener selv at dette er den mest hjerteskjærende låten hun noensinne har laget; “Jeg blir inspirert av forskjellige sider av kjærlighetshistorien og håper noen kjenner seg igjen i og føler musikken min”, smiler hun. Håpet hennes ble bekreftet da 5000 Bergen sin radiovert Ronja ble rørt til tårer under premieren.

  • https://www.instagram.com/lovejimo
  • Facebook
Pernille.JPG
Pernille_pressebilde_SEbw.JPG

Ikke slemt å sette seg selv først

Hele 6 av 10 låter på det kommende albumet er spilt inn”, forteller en glad Pernille, som bare for noen få dager siden var tilbake i Tomtomstudio i Bergen. Hun lover flere fengende og dansbare låter på platen, men det er også viktig at minst én av sangene er helt nedpå; “”Something else” er en stor og vakker ballade, og trykker på alle de riktige knappene som trigger følelser, med strykere og piano som bygger seg opp til et klimaks i løpet av låten”, forteller hun. Det er også et viktig budskap hun ønsker nå frem med; “Det er ikke slemt å sette seg selv først. Alle fortjener ekte kjærlighet. Jeg dedikerer derfor denne til alle som har opplevd noe lignende, som sliter med å sette seg selv først, og vurderer å bli i et forhold hvor de ikke får det de trenger”. Pernille gir også låten til alle som elsker ballader og trenger en ny, fin sang å gråte til og synge med på.

 

Ble nominert til “Vestlandssatsinga”

Pernille har vært svært travel de siste 2 årene med utgivelse av 2 EP-er, en musikkvideo og spilt flere konserter. Responsen har vært god med bl.a radiolisting, avisintervju og omtale i både Norge og utlandet, i tillegg til spillelisten “New Music Friday” på Spotify. Nylig spilte hun konsert på sin aller første bransjefestival “100 Dagar”, og forberedelsene har gjort at hun nå også føler seg enda tryggere på scenen; “Jeg har alltid vært mest komfortabel med å skrive låter og spille inn, så det var veldig kjekt med all øvingen i forkant av opptredenen som har gjort at jeg nå er blitt mye mer komfortabel på scenen”. Pernille var første artist på scenen og publikumsresponsen var enorm, og Pernille ble i tillegg nominert til “Vestlandssatsinga”!

 

Når du trenger en god gråt

Nå er Pernille veldig spent på hvordan mottakelsen av de nye låtene blir, og er selv veldig fornøyd med sin egen utvikling de siste 3 årene; “Siden jeg begynte å skrive låter og å dele musikk har jeg forandret meg veldig som artist. Fra første til andre EP utviklet stemmeregisteret mitt seg”, forteller hun fornøyd, “og jeg begynte å eksperimentere mer med vokalen”. Dette føler hun har vært med på å utvikle selve formidlingen, slik at sårbarhet og følelser kommer enda bedre frem. “Something else” er et bevis på nettopp det; “Denne er perfekt å høre på når du trenger en god gråt”, avslutter hun med et smil.

bottom of page