top of page
Pernille - Burn_coverjpg

Pernille Wensel

  • https://www.instagram.com/lovejimo
  • Facebook

18 år gamle Pernille Wensel fra Bergen kaller seg selv en håpløs romantiker, og er hodestups forelsket i store ballader. Siden debuten ifjor har hun vært travel med singelutgivelser, sine første konserter og slipp av musikkvideo, og i september kom hennes første EP “Heavenly Things”, som fikk en del oppmerksomhet med bl.a omtale og intervjuer i musikkmagasin, plassering i New Music Friday på Spotify og spilling på radio.

 

Hele opplevelsen har vært en drøm”, forteller hun.

 

"Burn" > 1.oktober

Men produktiviteten lot absolutt ikke vente på seg, for under 1 måned etter EP-slippet, var Pernille klar med en helt ny singel “Burn” - og nå viser hun seg i en ny og spennende drakt.

Burn

Oser av attitude og lekenhet

I “Burn” hører vi Pernille Wensel i et helt nytt lydbilde som oser av både attitude og lekenhet. Låten drives fremover av en sexy basslinje og catchy gitarriff som kan minne oss litt om Camila Cabello’s låt “Señorita”. Sammen med Pernille sin myke og sjelfulle vokal, lokker låten deg ut på dansegulvet på forførerisk “Dirty Dancing”-vis (filmen fra 1987, red.anm.). 

 

Sterke følelser i omløp

”Burn” handler om to personer som lett hadde ofret verden for å kunne være sammen. Det er ingen grenser de ikke vil krysse for hverandre”, forteller Pernille. Låten er inspirert av Netflix-serien “Shadow and bone”; Jeg ble så emosjonell hver gang jeg så på serien at jeg ble nødt å skrive denne låten”, ler hun.

I teksten synger hun “She will set the world on fire just for him, for her he will commit every single sin”, og det sier litt om de sterke følelsene som er i omløp og hvorfor tittelen “Burn” er så passende.

 

På et nytt stadie i livet

Da Pernille begynte på låtskrivingsprosessen til sin første EP "Heavenly Things", ønsket hun kun å lage rolige ballader. “De låtene ble skrevet for litt over 2 år siden og reflekterer hvor jeg var på den tiden av livet mitt”, sier hun.

Musikken som kommer fremover oser av attitude, lekenhet og en mer selvsikker artist, og Pernille tør også å utforske ulike sjangre og uttrykk. 

 

Det blir selvfølgelig flere ballader i fremtiden, men akkurat nå er jeg på et nytt stadie av livet mitt som påvirker måten jeg lager sanger på. Jeg utvikler meg sammen med musikken”, forklarer hun. 

 

Mer musikk i høst

Pernille har bodd i Tyskland de siste 2 årene og går nå siste året på den internasjonale skolen. Hun prøver å finne en balanse mellom artistlivet og utdanningen; 

Jeg skriver låtene mine her i Tyskland, men hver gang jeg får muligheten drar jeg hjem til Norge for å spille de inn”, forklarer hun.

Hun røper at det kommer enda en singel allerede i november, og at hun er godt igang med sin neste EP “Poison Love”. 

 

Nye muligheter

Pernille Wensel drømmer om å spille flere konserter, og nå når covid-situasjonen ser ut til å roe seg litt, ser også fremtiden enda lysere ut. “Det beste med å drive med musikk er at du aldri helt vet hva som kommer til å skje, men det kommer alltid nye muligheter”, smiler hun lurt.

Pernille.jpeg

"She will set the world on fire just for him"

"For her he will commit every single sin"

Pernille - Burn_coverjpg

Burn

Release: 1.oktober, 2021

Tekst & melodi: Pernille Wensel, Myrna Braza, Thomas Haugland

Innspilt & produsert: Tomtomstudio v/ Thomas Haugland & Myrna Braza

Miks og master: Tomtomstudio 

Label: Frö

ISRC: NOLMH2113010

Promo: Strö

Pressebilde og coverbilde: Jøran Fjeldsbø Johannesen

Coverart: Pernille Wensel

bottom of page