top of page

En mørk powerlåt som slår ned på "Styggen på ryggen"

 

 

Det kan være fryktelig vanskelig å ignorere stemmen som av og til kommer snikende og hvisker løgner om deg i øret ditt, slik at du tviler på deg selv. Artisten Elisia Shine fra Bergen har følt mye på dette gjennom livet - “Styggen på ryggen” følger henne daglig.

Dette har nå inspirert henne til å skrive låten “Nothing on me”, som kommer fredag 13.januar. Med på låten er rapperen Jayme Fortune, fra Portland i Oregon; “Jeg liker låtene hans godt og tenkte det hadde vært gøy med et samarbeid, smiler Elisia Shine. Låten handler om å reise seg fra løgnene som desperat prøver å holde deg fast - og nede”, forteller hun. "Den er styrkende og motiverende", forklarer Jayme.

Med et hint av amperhet

“Nothing on me” er produsert og spilt inn i Tomtomstudio. Låten oser av power, og sounden av store, tunge og stødige trommer, et dypt, heftig bass-riff og mørke synther underbygger hiphop-preget. Et fengende refreng synges med inderlighet, og sammen med Jayme's rap og stemme, blir dette en mørk powerlåt med et hint av amperhet, som fremmer budskapet om å slå hardt ned på løgner og tro på seg selv.

  • https://www.instagram.com/elisia_shine/
  • Facebook
ElisiaShine.jpeg
ElisiaShine.jpeg

God match

Elisia og Jayme møttes for noen år siden i Redding, California, og har vært venner siden; "Vi visste den gangen at begge laget musikk, men et samarbeid kom ikke på radaren vår før flere år senere og vi begge hadde fått mer musikalsk erfaring", forteller Jayme, "og det til det beste, syns jeg, for nå har vi større ferdigheter og rendyrker hver vår unike stil", sier han. "Jeg var sikker på at han ville være en god match til låten", smiler Elisia.

Utruster fremadstormende artister

Jayme Fortune har selv gitt ut mer en 50 låter i sin artistkarriere. Han representerer en del av et artistkollektiv i Oregon som heter "R.O.S.Y", som er en forkortelse for "Reaching Our Struggling Youth"; "Målet vårt er å oppmuntre og utruste fremadstormende artister, og vise dem hvordan musikk og kunst kan være berikende", forteller han engasjert. Han er glad for at Elisia Shine tok kontakt og ville jobbe sammen; "Jeg syns "Nothing on me" er en super introduksjon til hva vi er i stand til å skape sammen!", sier han.

Tar tak i drømmene sine

Tvilen som har fulgt Elisia Shine hele livet gjør det vanskelig for henne å følge den kreative retningen som hun så inderlig brenner for. Men selv om tvilen kan slite og rive i henne fortsetter hun å kjempe mot den; Jeg lar den iallefall ikke stoppe meg lenger, så det er et fremskritt”, sier hun bestemt. Artisten er fornøyd med at hun lager musikk og deler den med verden; “Da føler jeg at jeg tar noen steg, kommer meg litt videre og gjør noe med drømmene mine. Og så håper jeg at flere hører musikken min etterhvert og at det åpner seg noen dører”, smiler hun håpefullt. “Forhåpentligvis får du en god følelse når du hører "Nothing on me", fortsetter Elisia, "Dette er en sang man kan “vibe” medIngen løgner skal få holde deg tilbake lenger eller stoppe deg”.

For Jayme er låten en påminnelse om hvor langt han har kommet i sin egen musikkarriere, som han forteller har vært alt annet enn enkel å forfølge; "Intensjonen bak denne låten er å inspirere. Å stilne tvilen og de negative stemmene, og å styrke ånden", avslutter han.

bottom of page