top of page
rightnow24.jpg

Savn ble til låt

Elisia Shine fra Bergen er klar med sin andre låt i år, “Right now”, som kommer på fredag 8.april; “Jeg gikk igjennom et kjærlighetsbrudd og kjente på savnet”, forklarer hun, “Så da skrev jeg ned følelsene mine, som ble til “Right now””.

Lekker og tidsriktig poplåt

“Right now” er en vakker, varm og tidsriktig poplåt som bæres av Elisabeth sin sjelfulle og følsomme vokal. Den starter forsiktig med et lett og elegant pianospill oppå et synth-teppe, og setter stemningen umiddelbart. Dette er en lekker og velprodusert låt, med deilig melodi og et fengende refreng. En mild og fin låt som man gjerne kan høre om og om igjen uten å gå lei.

  • https://www.instagram.com/elisia_shine/
  • Facebook

I 2020 kom vendepunktet

I mange år drømte Elisabeth, som er artistens egentlige navn, om å lage sin egen musikk, men kom seg aldri igang fordi hun manglet tro på seg selv. Til tross for å ha drevet med sang siden barndommen, musikklinje på videregående skole og sangtimer, turde hun ikke å satse på drømmen sin; “Tvilen har fulgt meg hele livet”, sier hun. 

Men så, i 2020, kom det store vendepunktet; “Jeg oppdaget en lokal låtskriverkonkurranse og meldte meg på for å pushe meg selv til å fullføre en låt. Jeg trodde aldri jeg skulle vinne!”, stråler hun, “Erfaringen ga meg troen på meg selv igjen, og nå får jeg endelig gjort noe med det, og det føles så digg”.

 

Godt med god respons

På nyåret kom Elisabeth med årets første singel, “Prison”, som handler om hvordan hun opplevde å være i Covid-isolasjon, og ble tatt godt imot med bl.a radiospilling og avisintervju; “Jeg har fått ganske bra respons av de rundt meg. Folk synes låtene mine er catchy, og det er så kjekt å høre”, smiler hun. Elisabeth har endelig fått muligheten til spille konserter også, både med og uten band; “Det har vært utrolig kjekt og samtidig litt skummelt”, ler hun, “men det er utrolig godt å få litt respons på det jeg gjør”. 

 

Viktig å omfavne prosessen

Når Elisabeth får spørsmålet om hun har tips til andre som drømmer om å bli artister, har hun mye på hjertet; “Just go for it! Bare begynn et sted”, insisterer hun og fortsetter; “Det kan virke overveldende i starten, men ta kontakt med folk som har erfaring, lær av de og lag deg mål”. Hun synes det er viktig at man legger ned tid, arbeid og penger i drømmene sine og at man må omfavne prosessen; “Prøv å ikke sammenligne deg selv med andre. Vær deg! Vær unik! Det er gøy og så verdt det”, lover hun.

 

Mange planer fremover

Elisabeth har mange planer fremover. Hun har mål om å spille inn et par musikkvideoer, og planlegger å melde seg på åpne scener for å få mer spilleerfaring; “Jeg er fortsatt fersk i gamet”, synes hun. Før sommeren lover hun at det kommer 2 låter til; “Jeg har også laget en norsk låt som jeg syns er sykt fet! Gleder meg masse til å få den ut”, avslutter hun med et lurt smil.

Elisia Shine.jpg
bottom of page