top of page
PernilleWensel.JPEG

Deilig smak av sommer

19 år gamle Pernille Wensel nærmer seg utgivelse av sin andre EP “Poison Love”, men aller først gir hun oss en deilig smak av sommer med låten “Hate that I care”, som kommer på fredag 10.juni; “Den handler om å være i et “toxic situationshit””, forklarer Pernille, “Du vet, den som sier “jeg skal gi deg verden”, men har ingen intensjon om å holde det de lover. Ting blir vanskelig når det er følelsene dine som er på spill”, sier hun.

 

Pernille befant seg nemlig selv i et slikt forhold. På skolen satt hun og stirret på denne personen, som flørtet med en annen rett foran henne; “Jeg satt igjen med mye frustrasjon og én tanke, nemlig “jeg hater at jeg bryr meg””, forteller hun, og slik ble altså hennes nye singel til.

 

Sommerstemning året rundt

“Hate that I care” oser av sommervibber. Spansk gitar, smakfull bass og en deilig rytme gjør at man svinger med, og blir ført rett inn i sommervarmen. Pernilles myke og forføreriske stemme drar oss videre med inn i en historie om brutte løfter og uønskede følelser. Melodien er både fengende og lokkende, og vakre, stilige korstemmer i bakgrunnen setter prikken over i’en. “Hate that I care” er en tidløs og sexy låt som definitivt pirrer hoftene og gir sommerstemning året rundt!

  • https://www.instagram.com/lovejimo
  • Facebook

Viktig budskap

Pernille synes det er gøy å være ærlig på en litt uskyldig og utspekulert måte. Da hun skulle spille inn låten i Tomtomstudio i Bergen, ville hun at den skulle høres ut som en sommerlåt med trøkk; “Som oser frustrasjon på en gøy, leken og litt sexy måte”, ler hun. Samtidig er det et viktig budskap hun ønsker å få frem; “Det er viktig å ikke tolerere å bli behandlet dårlig bare fordi du så gjerne ønsker et forhold. Det er rett og slett ikke verdt det”, lover hun. Hun tror mange kan kjenne seg igjen i temaet, og håper de som går igjennom det samme synes det er deilig å få satt ord på det. Pernille anbefaler å høre på låten på full guffe i bilen eller sammen med venner. 

 

EP like rundt hjørnet

Pernille gleder seg enormt til å opptre på sin aller første festival i sommer. Videre forteller hun at den kommende EP’en “Poison Love” vil bestå av 6 låter, og lover at den slippes rett etter sommerferien; “Den neste og siste låten som kommer sammen med EP’en heter “Rockstar Energy”, røper hun med et lurt smil.

PernilleWensel.JPG
bottom of page