top of page
Goosebumps_Teo-3.jpg

15 år gamle Teo synger om nyforelskelse i sin nye låt "Goosebumps"

Goosebumps_Teo-3.jpg
  • https://www.instagram.com/lovejimo
  • Facebook

"Goosebumps" ble skrevet rett fra hjertet, styrt av kjærligheten”, forteller Teo.

Låten kommer 7.januar!

Goosebumps_Teo.jpg

Skriver låter fra hjertet

15 år gamle Teo Tomczuk synger om å være nyforelsket i sin nye låt “Goosebumps”, som kommer 7.januar. Til tross for sin unge alder har han rukket å spille konserter i bl.a Brighton og Polen, og nå slipper han sin andre singel; 

”Goosebumps” ble skrevet rett fra hjertet, styrt av kjærligheten”, forteller Teo.

 

"Goosebumps" er en midtempo pop-ballade, produsert av Mike Parda fra MP Studio, som drives frem av akustisk gitar og piano, med fokus på Teo´s myke men samtidig store stemme. “Jeg ønsker å formidle den fantastiske følelsen av å se smilet til personen, høre stemmen, og ikke minst å få gåsehud av tanken”.

 

Elsker å se responsen

Teo har røtter fra Polen, og vokste opp på den lille øyen Solund i Sogn. Helt siden han var 3 år gammel har han elsket å synge og vise seg foran kamera, og allerede som 8-åring visste han at det var musikk han ville drive med resten av livet. Idag skriver Teo låter, synger, spiller gitar og holder konserter med egen musikk; “Det ble tidlig en drøm for meg å stå på scenen og gjøre andre glad med det jeg har laget”, forteller han, “Jeg lager musikk fordi jeg elsker å se responsen og å føle på mestringsfølelsen etter å ha jobbet med noe i lang tid”.

 

Inspirert av gamle rock klassikere

Teo blir inspirert av musikksjangre som alternativ rock, indie rock, pop og blues, og naturlig nok bærer låtene hans preg av samme stil; “Overalt i huset kunne jeg høre gamle rock klassikere, og da fikk de plass i hjertet mitt”, forklarer Teo, “Så jeg baserer min egen musikk på en blanding av gammel rock groove og moderne beats, som man hører i “Goosebumps”, fordi jeg liker miksen”.

 

Fant glede i alenetid

Da pandemien startet for 2 år siden hadde plutselig Teo ingen venner å være sammen med lenger. Heldigvis fant han glede i å ha tid for seg selv, høre på musikk og skrive låter; “Jeg hadde masse følelser som jeg ikke snakket med andre om, og de fikk jeg skrevet ned i sangene”. 

 

Store ambisjoner

Fremover vil Teo jobbe for å nå sine drømmer, nemlig å opptre på festivaler som Lollapoza og Glastonbury; “Jeg vet det er store ambisjoner, men dette er drømmen”, smiler han. Han har flere låter på lager som slippes i nær fremtid, og konserter tar han som de kommer, og stort sett sier han ja til alt han får sjansen til; “Hver konsert er et høydepunkt for meg og en stor opplevelse, og er det jeg brenner for”.

 

“Goosebumps” er Teo sin første låt i det nye året; 

Store deler av livet innebærer kjærlighet. Denne sangen ble til for at folk kan huske tilbake til og kjenne seg igjen i “nyforelskelsen””.

Goosebumps_Teo-6.jpg
bottom of page