top of page

Våkner fra en drøm og verden er snudd opp ned

Fredag 22.april kommer 18 år gamle Pernille Wensel fra Bergen med ny og dansbar låt, om å våkne fra en drøm og plutselig oppdage at man er forelsket; “Plutselig har du følelser for noen og nå er hele verden snudd opp ned”, forteller sangeren. Drømmer han ha stor innvirkning, og hvem man faller for kan man ikke kontrollere; “Det blir jo fort litt følelsesmessig kaos”, ler hun. 

 

Stort hitpotensiale

“Here we go again” åpner med funky gitar og leken bass, og man skjønner fort tegningen - dette blir en fest! Pernille synger på en flørtende og sexy måte som får deg til å smile, med en enkel og fengende melodi man lett synger med på. Tøffe, tunge trommer driver låten fremover, med stilige oppbygninger, spretne synther og lekre korstemmer. Denne låten har stort hitpotensiale som minner litt om Dua Lipa!

  • https://www.instagram.com/lovejimo
  • Facebook
here we go again.JPEG
Pernille Wensel.jpg

Leker med sjangre

Pernille forteller at hun ikke skriver låter i en spesifikk sjanger eller til en bestemt lyttergruppe. De siste 2 årene har hun delt rolige pianoballader, sjarmerende, gitarbaserte låter, og til og med en energisk pop punk-låt! Hennes siste singel “Woman”, som ble sluppet tidligere i år, beveger seg i elektropop-sjangeren, og nå er hun altså klar med dansbare “Here we go again”, med stort hitpotensiale; ““Here we go again” er fengende, med en tekst som lett setter seg på hjernen”, smiler hun, “Rett og slett en gladlåt!”. 

 

Omfavner seg selv

Mye har endret seg i livet etter at Pernille slapp sin første EP “Love hurts” ifjor høst; “Jeg har utviklet meg mye som artist”, forteller hun, og mimrer tilbake til der det hele startet, på ungdomsskolen, “Da var de første låtene mine hele 10 minutter lange”, ler hun og rister på hodet. Siden den gangen har hun fått god veiledning av sin mentor og låtskrivingspartner, Myrna Braza, og musikkprodusenten Tomtom i Bergen. Men den aller største endringen hun merker, er hvor mye hun har vokst som menneske; “Det har tatt meg lang tid å bli komfortabel med meg selv”, innrømmer hun, “men jeg har klart å ta tilbake den styrken og nå omfavner jeg meg selv”. 

 

Fortærende tiltrekning

Pernille er mer enn en “søt og snill jente”, hun er blitt en ung kvinne. Hun omfavner ikke bare seg selv, men også sin seksualitet, og det reflekteres godt i den kommende EP’en “Poison love”; “Jeg fortsetter med kjærlighet som tema, men nå tar jeg det litt lenger”, smiler hun lurt, “Følelsene blir mer intense. Istedetfor å synge om å elske noen, synger jeg om besettelse, synd og all fortærende tiltrekning”. 

 

Stor respons

Pernille har fått stor respons på musikken hun har kommet med hittil, med bl.a radiospilling, avisintervju og omtale i Norge og utlandet, i tillegg til spillelisten “New Music Friday” på Spotify, og sine første konserter sammen med musikere. Til tross for den gode mottakelsen har hun lært at man ikke må ha så høye forventninger; “Man må prøve å senke forventningene sine og huske på at man ikke kan kontrollere andres respons til musikken din”, forklarer hun. Hun er veldig stolt over reisen sin så langt; “Jeg er jo bare i starten av musikkarrieren min. Å si at jeg er takknemlig er en underdrivelse!”.

 

God energi

Noen av Pernille sine venninner har vært så heldige å få høre “Here we go again”, og tilbakemeldingene hun har fått er at den er catchy. Det gir Pernille en indikasjon på hvordan den kommer til å bli mottatt av andre; “Jeg tror de som liker fengende, uptempo og dansbare låter vil like denne”, sier hun. Det er ingen tvil om at hun gleder seg til å dele låten; “”Here we go again” er varm med god energi, og det er vanskelig å ikke holde humøret oppe når du hører på den”, smiler hun stolt. 


Forhåpentligvis får vi oppleve artisten på scenen igjen snart, og hun avslører litt av planene sine fremover; “EP nr 3 skal spilles inn i sommer. Jeg håper jeg kan spille litt konserter snart og vurderer å filme ny musikkvideo. Jeg skal holde på med så mye musikk som mulig”, avslutter hun.

bottom of page