top of page
Lise.jpg

"There is so much more

in life for you"

Lise Oen-Pedersen

  • Facebook

Livet har så mye å by på

Lise Oen-Pedersen var 7 år gammel da hun fikk sin første gitar. Siden den gang har musikk og sang vært en viktig del av livet. På fredag 10.september kommer hun med sin nyeste singel “So much more”. Låten er lystig, med en livlig synthmelodi, drivende trommer, leken bass, muntre korstemmer og en litt ertende vokal med ørlite humor.

Livet har så mye mer å by på enn menn…”, ler hun. 

 

Fant endelig motet til å skrive egne låter

Men Lise har ikke alltid drevet med låtskriving. Det var først da hun tok sine første sangtimer som 50-åring at hun fant inspirasjonen og motet til å begynne å skrive sine egne låter. Hennes aller første låt “Mr. Right” ble til, og i prosessen bestemte hun seg for å dele musikken med venner og bekjente. Siden den gang har det blitt 11 låter og utgivelser. "Jeg stortrives i studio, men hver gang tenker jeg at dette blir min siste låt". 

På samme tid som hun synes det er skummelt å dele innspillinger, er det gøy om den blir spilt og hørt, og å høre hva folk synes.

 

Viktig budskap

Lise skriver låter først og fremst for seg selv, og forteller at tekstene kommer som “terapi”. Hun lager hovedsaklig ballader, og skriver på både norsk og engelsk.

Livet mitt, min søken og mine valg inspirerer meg”, forteller hun, “Låtene handler gjerne om livet, på godt og vondt, og mest av alt handler de om kjærlighet”. 

“So much more” oppleves som en morsom og lystig låt, men har et viktig budskap;

Vi er mange som savner en bestevenn, livsledsager og kjæreste. Vi prøver og feiler og kanskje føler vi oss litt utenfor av og til, men vi klarer oss ganske bra likevel. Det er viktig å huske på!”, sier hun.

Gjenopptok en glemt lidenskap

Pandemien forårsaket at alle Lise sine fritidsaktiviteter ble lagt ned i en periode. Ved siden av å lage egne låter og å spille ukulele og synge sammen med barndomsvenninnen sin, har hun alltid elsket å synge i kor, og i 26 år har hun vært korist i SydVestkoret i Bergen.

Det var tøft, siden jeg bor alene”, forteller hun, “men det førte også til at jeg ble kjent med en ny nabo som deler min musikkinteresse, som igjen inspirerte meg til å gjenoppta gitarspillingen etter 25 år!”.

Siden det nye bekjentskapet er det blitt timesvis med gitarspilling og flere nye låter.

Bedre å våge enn å angre
Lise har ingen store ambisjoner med musikken sin, men synes det er viktig å gjøre ting i livet som gir glede. For henne har låtskriving åpnet opp for mer kreativitet og nye bekjentskaper. Musikk betyr mye for henne og innspilling gir både glede og spenning, og hun er glad for at hun våger;

Livet er for kort og går for fort. Har du lyst og anledning, så gjør det!”, oppmuntrer hun, “Det er bedre å våge enn å angre på noe en ikke har gjort”. Hun forteller videre at hun ikke føler seg komfortabel med å stå på scenen alene, men hvem vet, kanskje hun våger det også en dag?

So much more

Release: 10.september 2021

Tekst & melodi: Lise Oen-Pedersen, Myrna Braza

Komposisjon: Lise Oen-Pedersen, Myrna Braza, Thomas Haugland

Innspilling og produksjon: Tomtomstudio v/ Thomas Haugland & Myrna Braza

Miks og master: Tomtomstudio 

Label: Frö

ISRC: NOLMH2112010

Promo: Strö

Cover: Kurt George Gjerde

Promovideo: Kurt George Gjerde

Lie Oen-Pedersen - So much more.JPG
bottom of page