top of page
Specific Moments (C) RojFerman-106 (2).jpg

Optimistisk indie pop med groove

 

 

Bergenske Specific Moments er kjent for sine lystige konserter med høy allsangfaktor, dansegulv, og ikke minst, kø i baren. Bandet, som består av vokalist og gitarist Martin Meneilly, trommis Kenny Larsen og bassist Bendik Bleikli, har vært travel med låtskriving og innspillinger det siste året. Nå er bandet endelig klar med ny og dansbar musikk, og fredag 25.november kommer låten “Doing all the things”; “Den handler om å gjøre det du elsker”, forteller Martin. 

- Lev det livet du vil!
Specific Moments lager en miks av moderne pop, med drivende rytmeseksjon og lekne gitarer; “Vi er veldig glad i groove, harmonier og melodier”, smiler Martin. Den nye singelen rommer alle disse elementene, i tillegg til en svært oppmuntrende tekst som Martin ble inspirert til å skrive da han la merke til at flere av hans kjente og kjære gjorde ting i livet de egentlig ikke ville, fordi resten av samfunnet mente det var den riktige måten å leve på; “Fokuser på deg selv, vær ærlig og lev det livet DU vil. Ikke det som samfunnet, sosiale medier og andre rundt deg mener er riktig!”, sier han engasjert.

“Doing all the things” er den første av fem låter fra bandets kommende andre EP, som er produsert og spilt inn i Tomtomstudio, og slippes i løpet av 2023.

  • https://www.instagram.com/elisia_shine/
  • Facebook

500 Terry Francois Street, San Francisco, CA 94158

info@mysite.com  /  Tel. 123-456-7890

Glede og energi!

Specific Moments er en gjeng med venner som gjør sitt beste med å spre positivitet og gode vibber gjennom musikken sin; “Den røde tråden vi har prøvd å skape er at hver sang skal få deg til å føle noe. Helst glede og energi!”. Bandet ble formet da Martin gikk på musikklinjen på Høyskolen, men mye har endret seg siden den gangen; “Nå er vi en annen besetning enn originalt. Folk har stiftet familier, fått viktige jobber osv. Vi som er igjen tviholder på drømmen om å én gang få dele backstage med Bjarne Brøndbo og Bon Jovi”, humrer han.

Bandet har hatt mange høydepunkter hittil, bl.a to besøk i berømte Abbey Studio i forbindelse med deres første EP, utsolgte konserter i hjembyen, turné i Øst-Europa og radiointervju i både inn- og utland; “Og mange fyllakuler”, ler Martin, “Vi har opplevd mye gøy, og enda mer skal det bli!”.

Klare leveregler

2023 blir et spennende år for bandet, og Martin kan røpe at det bl.a blir samarbeid med flere store artister, uten at han kan dele alle detaljer; “Vi har mye på tapetet nå i 2023. Fokuset blir først og fremst her i Bergen, vi har mye musikk som skal jobbes med og gøye konserter som planlegges”, forteller han med glimt i øyet. Uansett hva fremtiden bringer har Specific Moments noen klare leveregler; “Vi vil ha det gøy, vise glede og gjøre vårt beste for å få folk til å føle noe når de hører eller ser oss”. Gjengen gleder seg til å lage fest igjen for publikum og å høre konsertsalen fylles i allsang med ordene “Doing all the things that I love”.

Doing All The Things Cover.png
bottom of page