top of page

Tilbake med ny, melankolsk låt

  • https://www.instagram.com/lovejimo
  • Facebook

15 år gamle Teo Tomczuk, som nylig ble listet på NRK radio med låten “Goosebumps”, er tilbake med en helt ny låt! Fredag 18.februar kommer han med melankolske “Trust”;

I ”Trust” formidler jeg følelsen av å være alene og usikker”, forteller artisten.

 

“Trust” er en melankolsk ballade, produsert i MP Studio Bergen, som drives frem av gitar og vokal, med Teos sjelfulle og store stemme i fokus. Lyden av regn og torden gjør låten ekstra stemningsfull, og Teo’s unike formidlingsevne får melankolien til å sive ut gjennom linjene. “Trust” har et særs enkelt, men likevel episk lydbilde.

Trust.jpg
Teo.jpg

Fra sanger til låtskriver i pandemien

Da pandemien brøt ut i 2020 bodde Teo, som har røtter fra Polen, på den lille øyen Solund i Sogn og Fjordane. Med begrensing av grupper og store avstander mellom innbyggerne, var det ikke like lett å holde seg sosial;

På en så liten øy kan man tenke seg til at man kan være ganske ensom i utgangspunktet, men pandemien etterlot virkelig et stort spor av ensomhet”, forklarer den unge artisten. 

 

Men ensomheten som pandemien førte med seg resulterte også i at en låtskriver ble født;

“Trust” er første sangen jeg skrev!”, forteller Teo stolt, “Pandemien hjalp meg veldig på å finne meg selv og gruble litt”. Det er derfor ekstra godt å skulle dele akkurat denne låten med verden nå; “Sangen betyr masse for meg, for den hjalp meg også å forstå at jeg faktisk kan og har muligheten til å skape egen musikk”.

 

Man må stole på seg selv

Teo blir inspirert av musikksjangre som alternativ rock, indie rock, pop og blues, og låtene hans bærer preg av samme stil. Han er veldig fornøyd med at hans forrige singel ble tatt så godt imot av radio og lytterne, og han håper “Trust” blir omfavnet på samme måte; “Den baserer seg på indre følelser, og jeg håper flere kjenner seg igjen i musikken”, smiler han. Han forteller at han har som mål å treffe litt dypere i hjertet denne gangen, og åpne muligheten til ettertanke; “I “Trust” er jeg alene, ensom og usikker, og også etterlatt av en person jeg er blitt glad i. Jeg formidler, litt såret, at man må stole på seg selv”.

 

Gleder seg til kommende konserter

Til tross for sin unge alder har Teo rukket å spille konserter i bl.a Brighton og Polen, og allerede i mars kan vi oppleve ham live på “Luttprisen” ifm festivalen Luttfest.

 

Nå når samfunnet er på vei til å åpne helt opp igjen, håper og ønsker han at 2022 skal bli et musikalsk utviklende år, og han gleder seg veldig til å ta med seg gitaren og endelig kunne holde konserter igjen; “Det å stå på scenen og gjøre andre glad er det jeg setter mest pris på i verden!”.

Trust_still2.jpg
Trust_cover.jpg

Kommer fredag 18.februar

bottom of page