top of page

Sommer, sus og dus hele året

Artist og DJ Tommy Kringstad sprer sommervibber i sin nye Tropical house-låt “Walk with me”, som kommer fredag 8.april; 

”Walk with me” gir deg sol og sommervibber hele året”, forteller Askøyværingen, og har den spennende vokalisten Maren Hasti med seg på låten.

 

En fest av en låt

“Walk with me” hører absolutt hjemme i Tropical house-sjangeren. Idét man hører vokalistens myke stemme oppå det percussive og synthdrevne kompet, skjønner man at dette er en fest av en låt. Oppbyggingen videre tar oss med til et fengende refreng med et mer lekent synthriff, pulserende bass og en enkel melodilinje som man lett kan synge med på. På et blunk blir vi ført med fra kjølige Norge, til solfylte, varme Syden, og det er lett å se for seg yre mennesker i sommernatten, på et stappfullt dansegulv med en fargerik cocktail i hånden, midt i et lekent lysshow. Hvis du er Kygo-fan er dette definitivt en låt å legge til i spillelisten, og som gir fest- og sommerstemning hele året.

  • https://www.instagram.com/lovejimo
  • YouTube
  • TikTok
Walk With Me (Cover).jpg
TommyKringstad.png

"Tell the world I am the one"

Ønsker å spre gode vibber

Tommy Kringstad kjøpte sitt første DJ-miksebord i 2013, og ikke lenge etter fikk han sine første spillejobber. Han har alltid hatt stor interesse for musikk, men det var først i 2018 at han fikk lyst å lage og gi ut sin egen musikk; “Da begynte jeg å produsere mine egne låter”, forteller han. I 2020 kom debutlåten “Never let you go”, og mot slutten av 2021 bestemte han seg for å satse på musikken; “Jeg lager musikk for å spre gode vibber”, smiler han. 

 

Inspirerte hverandre

Ett av høydepunktene i artistkarrieren så langt har vært å samarbeide med fantastiske artister, og vokalist Maren Hasti er en av dem; “Jeg ble introdusert til henne via felles venner”, sier han. Videre forklarer han at instrumentalen til “Walk with me” først ble laget i Tommy’s hjemmestudio, deretter møtte han Maren og skrev teksten sammen med henne, mens selve vokalen er spilt inn i Tomtomstudio i Bergen. “Maren og jeg inspirerte hverandre, og det var en veldig bra opplevelse å samarbeide med henne”, forteller han.

Maren Hasti har også mye fint å si om Tommy; “Tommy har vært genuin hele veien og gitt meg mer tro på meg selv”. Hun synes det er veldig kjekt at han har inkludert henne i prosjektet, og selv om de er veldig forskjellige, jobber de godt sammen; “Han har lyttet til meg, spurt meg om mine meninger og hjulpet meg med ting jeg har vært usikker på”, smiler hun. 

 

Gir en god følelse

”Walk with me” handler om å stå ved et veiskille i et forhold, og en må bestemme seg for om man vil forsøke videre for å få forholdet til å fungere. Maren synes den passer perfekt til forskjellige stemninger; “Man kan bare danse til låten og nyte livet, man kan bli i bedre humør av den hvis man har problemer i kjærlighetslivet, og man kan rett og slett bli oppfordret til å ta et steg videre i et forhold”. Låten betyr mye for produsenten og begge artistene; “Vi har lagt ned mye arbeid i "Walk with me" og den gir oss en god følelse, som vi ønsker å dele med andre”, smiler Tommy.

 

Nytt låtslipp til sommeren

Tommy elsker å reise rundt i verden og oppleve andre kulturer, og drømmer om å kunne gjøre det som artist og få opptre med egne låter, og spille på festivaler som Tomorrowland i Belgia, og Ultra music i Miami; “For å nå målene mine skal jeg fortsette å gi ut musikk og etablere en større fanbase”, smiler han lurt og avslører at han nå også øver mye for å bli god på å spille piano. Fremover vil han fortsette å lage og gi ut musikk; “Nye låter er på gang, men jeg ser nå etter de riktige vokalistene som skal synge på de”, forteller han og lover nytt låtslipp til sommeren.

bottom of page