top of page
myrna.JPEG

God promotering

gir ingen garanti

for suksess,

men

det beste grunnlaget!

Hvem er Strö?

  • Facebook

Strö promo er en del av Löft AS som drives av meg (Myrna Braza) og Thomas Haugland (også kjent som Tomtom), og holder til på Holbergskaien i Bergen sentrum.

Som artist og låtskriver, talentutvikler og mentor for unge kommende artister, i tillegg til ulike roller i musikkbransjen i Bergen, har jeg en naturlig tilnærming og forståelse for promotering. Det er en stor og viktig del av min egen artistkarriere og hverdag, og er en av grunnene til at jeg lever av å jobbe med musikk idag.

 

De siste årene har jeg hatt mye fokus på å løfte frem fremadstormende artister. Dette har resultert i radiolisting på bl.a NRK P1 og P3, radiointervju, musikkanmeldelser, samt intervju og omtaler i aviser, kultur- og musikkmagasiner i inn- og utland, i tillegg til plassering i spillelister som "New Music Friday", "Made in Norway" og "Ny pop" på Spotify! Flere har blitt oppdaget, kontaktet av og signert til store management og plateselskaper.

Jeg har selv blitt intervjuet av aviser og bransjeblogger for arbeidet mitt med fremadstormende artister. 

Ikke nøl med å ta kontakt med meg for en helt uforpliktende prat. Fortell litt om musikkprosjektet ditt og hva du skulle hatt litt hjelp med. God promotering er ingen garanti for suksess, men gir deg det aller beste grunnlaget. Jeg gleder meg til å jobbe med deg!

bottom of page