top of page
Say it.jpg

Et skrik om livstegn

21 år gamle ELISABETH fra Skien debuterte ifjor med singelen "Strings", og snart får vi oppleve henne live på det som blir hennes aller første konsert, på bransjefestivalen 100 Dagar. Men først lokker hun vårsolen frem med låten "Say it", som kommer fredag 19.februar 2021.

ELISABETH_Foto Francisco Munoz-.jpg

Leken låt med et alvorlig tema

"Say it er et skrik om livstegn i et forhold, og handler om frykten for å bli utestengt fra følelseslivet til den som står deg nærmest", sier ELISABETH.
 

Til tross for et alvorlig tema, har låten en lystig og dansbar sound, med et fengende gitarriff og leken bass som garanterer god stemning.

Individualitet og kvinnelig mestring

ELISABETH er født og oppvokst i Ski utenfor Oslo, med røtter fra Etiopia. Den lille familien besto kun av kvinner, som hun selv sier er grunnen til at individualitet og kvinnelig mestring står sterkt i henne. Da hun flyttet til Bergen i 2018 var tiden inne for å satse for fullt på musikken og det var her talentet hennes ble oppdaget og livet som artist begynte å ta form. Nå har hun flere spennende låter på gang som spilles inn i Tomtomstudio i Bergen i disse dager.

 

ELISABETH er klar for å gripe musikkverdenen med sine ærlige meninger og moderne sound.

Say it.jpg

Say it

Release: 19.februar 2021

Tekst og melodi: Elisabeth Welde, Myrna Braza, Thomas Haugland

Innspilt og produsert: Tomtomstudio v/ Thomas Haugland og Myrna Braza

Miks og master: Thomas Haugland

Label: Frö

ISRC: NOLMH

Pressebilder: Francisco Münoz

Promo: Strö

bottom of page