top of page
Martine Seim_MyMistake1500x1500.jpg

"You're tryin' to play my game, the way I make them

fall like rain"

Martine Seim

  • Facebook

Martine Seim fra Bergen er ute med sin tredje singel "My Mistake"! Hun ble intervjuet av radio 5000Bergen i forbindelse med utgivelsen, og låten er listet på kanalen, sammen med to av hennes tidligere singler. Musikkvideoen premierte i musikkmagasinet Rubato, og i sommer spilte hun to utsolgte konserter i hjembyen. Bli bedre kjent med artisten her:

Martine Seim

"My Mistake"

Bergenske Martine Seim(20) sin stemme har et rått særpreg med et lite hint av Zara Larsson. Nå er artisten aktuell med sin tredje singel "My Mistake"!

Dette er en energisk og fengende poplåt med en elektronisk innpakning som passer perfekt på festen og fuktige sommernetter.
""My Mistake" handler om bli forelsket i noen som ikke er bra for deg", forklarer artisten. Musikkvideo er også tilgjengelig og kan sees på YouTube.

Martine Seim føler seg mest hjemme i elektropop-sjangeren der hun kan uttrykke seg med både "trøkk" og "attitude", som vi hører i lekne og latino-inspirerte "Over it" som kom tidligere i år, og i den nye singelen. 

 

Artisten har det siste halvannet året vært travel med konserter på bl.a Ole Bull scene og Bergen Digitalfestival, låtskriving og innspilling, samt flere radiobesøk og listing hos 5000Bergen og NRKVestland.

I høst slipper hun sin første EP "Post-breakup".

Martine Seim.jpg

My Mistake

Release: 4.juni 2021

Tekst & melodi: Martine Seim, Myrna Braza, Thomas Haugland

Produsert og innspilt: Tomtomstudio v/

Thomas Haugland & Myrna Braza

Miks og master: Tomtomstudio

Lengde: 3:01 min

ISRC: NOLMH2108010

Label: Frö

Management: Löft

Bilder & cover: Francisco Munoz

Promo: Strö

Musikkvideo: Klenor Media

Over it 1875x1875.jpg

"And that was my mistake"

bottom of page