top of page
JONAS LOVV.jpg

"Maybe it's in my blood

cause I keep fucking up"

JONAS LOVV

  • Facebook

JONAS LOVV fra Bergen leverte en sterk debut i mai, med singelen "Blind", med bl.a intervju i Bergensavisen og flere besøk samt radiolisting på 5000Bergen. Selveste Russell Crowe har anbefalt musikkvideoen, og vi får snart oppleve artistens debutkonsert i Bergen!

JONAS LOVV

Det er ikke bare i musikken JONAS LOVV(26) fra Bergen uttrykker sterke følelser. Han har alltid hatt en brennende lidenskap for mote, med et klart mål om å bryte med de kjønnede, seksualiserte klesnormene.

Det er noe veldig fascinerende og spennende med kontrastene når det feminine og maskuline møtes”. Han oppfordrer til å tørre å være seg selv, og ikke la andre sette grenser for hvordan man skal uttrykke seg. 

 

I mai debuterte JONAS LOVV med poplåten “Blind”. I kjølvannet av et vondt brudd synger han om et knust hjerte og tvil på egen evne til å elske uten frykt for å nok en gang “fucke opp” og ødelegge alt. 

 

“Blind” er et musikalsk møte mellom det retro og moderne. En stor stemme hviler på myke piano-akkorder og lekne gitarer før refrenget drar deg tilbake i tid i en sverm av mektige trommer og catchy melodier. Det såre og rå møter det store og spektakulære.

 

Foreløpig fastlåst i en pandemi forbereder JONAS LOVV seg på å ta scenen. Han lover å levere et show uten like, med svette, tårer og latter, og strekker seg mot å bryte barrieren mellom scenen og publikum.

 

“Blind” er første drypp i rekken av låter som slippes fremover, og i 2022 kommer det en spennende EP.

JONAS LOVV.jpg

"I'm running from

the things I love"

BLIND

Tekst & melodi: JONAS LOVV, Myrna Braza, Thomas Haugland

Gitar: Martin Meneilly

Produsert & innspilt: Tomtomstudio

v/ Thomas Haugland & Myrna Braza

Miks & master: Thomas Haugland

Label: Frö

Management: Löft management

Promo: Strö promo

Cover: Roj Ferman

Pressebilder: Francisco Münoz

Musikkvideo: JONAS LOVV, Christoffer Møgster

Blind_cover_3000x3000.jpeg
bottom of page