top of page
ELISABETH_Fotograf Francisco Munoz.jpg

"You keep fallin'

in and out

of love"

ELISABETH

  • Facebook

ELISABETH er nok en gang listet på NRK P3, Anbefalt av Urørt, og med i spillelister som "New Music Friday" og "Made in Norway" på Spotify! Hun hadde sitt første radiointervju på 5000Bergen i forbindelse med singelslippet, spilte nylig på sin aller første bransjefestival, samt to utsolgte konserter i Bergen! Bli bedre kjent med artisten her:

ELISABETH

21 år gamle ELISABETH fra Ski utenfor Oslo synger om svake øyeblikk og dårlige valg, og hvordan livet føles som ung kvinne i et moderne samfunn. Fryktløst deler hun ulike sider av seg selv, fra å være sårbar og svak til leken og bekymringsløs, og med en stemme som på et øyeblikk kan snu fra fløyelsmyk til intens.

 

Etter suksessen i februar med den lekne poplåten "Say it", som ble listet på NRK P3 og kom med i spillelister som New Music Friday og Ny Pop på Spotify, fengsler hun oss på nytt, og denne gangen med følelsesladde "High". Nok en gang er ELISABETH listet på NRK P3, anbefalt av Urørt, og med i spillelister som New Music Friday og Made in Norway på Spotify!

ELISABETH sier selv at Emilie Nicolas og Aurora er store inspirasjoner i denne låten, og beskriver sounden som "svevende" og stor. "High" handler om å føle seg ensom selvom man ikke er alene, og hvor sårbar man er når man først har blitt glad i noen". ELISABETH avduker en myk side av seg, og sammen med vakre pianotoner, lekent gitarspill og store trommer, treffer låten en nerve. 

ELISABETH har røtter fra Etiopia. Den lille familien besto kun av kvinner, som hun selv sier er grunnen til at individualitet og kvinnelig mestring står sterkt i henne. Da hun flyttet til Bergen i 2018 var tiden inne for å satse for fullt på musikken og det var her talentet hennes ble oppdaget og livet som artist begynte å ta form.  

 

"High" er tredje drypp i rekken av låter som blir sluppet fremover. Vi får også snart gleden av å oppleve henne live i året som kommer, og hun røper at det kommer ny og dansbar singel i høst!

HIGH

Utgitt: 14.mai 2021

Tekst og melodi: Elisabeth Welde, Myrna Braza, Thomas Haugland

Innspilt og produsert: Tomtomstudio v/ Thomas Haugland og Myrna Braza

Gitar: Martin Borge

Mix & master: Thomas Haugland

Label: Frö

Bilder og cover: Francisco Munoz

Management: Löft

Promo: Strö

bottom of page